ccboot


Yeni Topladığım Bilgisayar CCboot Açılışta Mavi Ekran Hatası Veriyor

Merhaba arkadaşlar intel bir sistem topladım. (i3-6100 işlemci, msi H110M PRO-D anakart, 8gb ram, rx460 ekran kartı).Tek bir imajım var o imajdan çoğu amad 3 tane fln intel sistemi çalıştırıyorum.Ama bu yeni aldığım sistemi bir türlü çalıştıramadım. Önce yeni aldığım sisteme windows 7 kurdum sonra ccboot pnp ile install known nic yaptım.Daha sonra diger imajımla çalışan bilgisayara geçip oradanda merve collected nic işaretledim.Daha önceden de bu yöntemle bir kaç pc eklemiştim.Fakat bu pc de


Yeni Konu aç
  1. #1
    Merhaba arkadaşlar intel bir sistem topladım. (i3-6100 işlemci, msi H110M PRO-D anakart, 8gb ram, rx460 ekran kartı).Tek bir imajım var o imajdan çoğu amad 3 tane fln intel sistemi çalıştırıyorum.Ama bu yeni aldığım sistemi bir türlü çalıştıramadım.

    Önce yeni aldığım sisteme windows 7 kurdum sonra ccboot pnp ile install known nic yaptım.Daha sonra diger imajımla çalışan bilgisayara geçip oradanda merve collected nic işaretledim.Daha önceden de bu yöntemle bir kaç pc eklemiştim.Fakat bu pc de nedense windows starting yazıyor sonra mavi ekran geliyor.

    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Konu DestekYahya tarafından (02.01.2017 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.
  2. #2
    Kenan beyden Allah razı olsun sorunumu çözdü.Açılmayan makinaya serverda çift tıkladık imaj kısmının altında yer alan pxe kısmını gpxex.pxe yi seçtik makina sorunsuz açıldı.
  3. #3
    Kulandigin cra<ckden kaynakalniyor bunu bil hocam
  4. #4
    evet en stabil olanı tecrübeyle sabir remowat
  5. #5
    Konu cözüme ulastigi icin konuyu kapatiyorum sorun yeni nesil 6. nesilislemcili anakartlarda pxe modunun degistirilmesi ile cözülüyor bir cok 6. nesildeki kartlarda bu problem olmaktadir bilginize.
gölge

   vBulletin® Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc.